• Nieuw

Lafomed autoclaaf premium lfss08aa lcd met 8l klasse b medische printer

€ 1.852,00
Exclusief belasting

Lafomed Autoclaven van hoge kwaliteit

Lafomed is een merk van hoogwaardige autoclaven dat erkenning heeft gekregen in meer dan 50 landen over de hele wereld. Autoclaven voldoen aan alle medische normen en richtlijnen. Deze apparaten worden gekenmerkt door een laag uitvalpercentage. Hun microprocessors maken gebruik van de nieuwste generatie elektronische modules. Lafomed autoclaven worden gekenmerkt door een hoog rendement en duurzaamheid en hun bediening is eenvoudig en intuïtief.
Autoclaaf van topklasse

De Lafomed Compact 8 L autoclaaf met printer wordt met name aanbevolen voor ziekenhuisafdelingen, tandheelkunde en oogheelkunde, maar ook voor biologie-instituten die onderzoeksprojecten uitvoeren. Het is perfect voor haar- en schoonheidssalons, tattoo-studio's of salons voor esthetische geneeskunde. Het apparaat is ontworpen voor de sterilisatie van medische en niet-medische instrumenten. Dankzij de samenwerking van de technische afdelingen van Lafomed en Activeshop is een apparaat ontwikkeld dat de meest veeleisende gebruikers tevreden zal stellen. Sterilisatie met een autoclaaf van de hoogste medische klasse B garandeert volledige effectiviteit en veiligheid.

Functionaliteit die u zult waarderen

Het is een compact apparaat dat een autoclaaf van 8 liter combineert met een ingebouwde thermische printer. Het heeft een LCD-display en een USB-poort waarmee u een schijf kunt aansluiten om de resultaten van de cyclus op te slaan. Het heeft 10 volautomatische programma's; 7 sterilisatieprogramma's, 2 testprogramma's en een autoclaafreinigingsprogramma. Bovendien beschikt het ook over een gebruikersprogrammafunctie die volledige vrijheid biedt bij het selecteren van de parameters. Het menu is intuïtief en de gebruiksvriendelijke interface is in het Duits. De functie van voorverwarmen en vasthouden van warmte zal ook nuttig zijn. De Lafomed Compact Line autoclaaf kenmerkt zich door de beschikbaarheid van snelle sterilisatieprogramma’s, met de mogelijkheid om de droogtijd te beheersen. Het kortste sterilisatieprogramma samen met drogen duurt slechts 7 minuten. Het apparaat heeft een ingebouwde tank voor schoon (gedestilleerd) water, gebruikt voor sterilisatie, en een tank voor gebruikt water, met de mogelijkheid om af te tappen aan de voorkant van het apparaat. Het zelfdiagnosesysteem beschermt effectief tegen schade en behoudt de duurzaamheid van het apparaat. Het dubbele deurslotsysteem zorgt voor extra veiligheid. Wat hem onderscheidt van andere Lafomed-autoclaven is de extreem grote capaciteit van de tanks voor schoon en gebruikt water - tot wel 2,5 liter! Hierdoor hoeven we niet vaak water toe te voegen en te legen.

Automatische Sterilisatieprogramma's

Sterilisatieprogramma Soort lading
Totaalcyclustijd*
121°C Uniform uitgepakt 24 min
121°C Universal Verpakt und onverpakt 35 min
134°C Uniform Uitgepakt 8 min
134°C Universal Verpakt und onverpakt 19 min
Bowie & Dick Test Bowie-Dick-Testpakket 4 min

Vacuümtest

- 15 min

Specificaties:

Medische klasse B Dit is de hoogste klasse van autoclaven die de meest effectieve sterilisatie van onverpakte en verpakte artikelen mogelijk maken, ongeacht het type instrument.
Vakmanschap van hoge kwaliteit Autoclaaf vervaardigd volgens ISO 13485 en CE 1023 gecertificeerd. Ook voldoet het aan de eisen van de Europese norm BS EN 13060:2014+A1:2018.
Capaciteit van 8 L De 8 liter autoclaaf is perfect voor bijvoorbeeld een schoonheidssalon, pedicure of  tatoeëerder. Er gaat een rooster met drie trays in de kamer.
De ingebouwde printer Vanwege het gebruik van thermisch papier is er geen inkt nodig.
Sterilisatie van gereedschappen in bulk of verpakking

De autoclaaf van klasse B maakt het mogelijk om zowel onverpakte als verpakte gereedschappen (massaal of hol) te steriliseren.
De led-LED Geeft tijd, temperatuur, druk aan.
Eenvoudig en efficiënt gebruik Met het intuïtieve menu kunt u snel de programma- of instelparameters selecteren en de gebruiksvriendelijke interface in het Duits.
6 automatische programma's 4 sterilisatieprogramma's, 2 testprogramma's; Bowie & Dick en vacuumtest.
Het programma voor het schoonmaken Ontworpen voor het reinigen van de autoclaaf. In het bijzonder wordt het weergegeven wanneer het bericht "Single REQUIRED" wordt weergegeven.
Aansluiting USB Bewaar gegevens digitaal op een flashdrive en maak je geen zorgen over het verlies of de vernietiging van het waardevolle bewijs dat je nodig hebt.
De voorverwarmingsfunctie Wanneer deze functie is ingeschakeld, wordt het apparaat opwarmt voordat het programma of de parameters zijn ingesteld.
De functie van het behoud van de temperatuur De autoclaaf verwarmt de kamer en start de stoomgenerator om een constante, warme temperatuur te behouden (voor maximaal 8 uur). Dit maakt het mogelijk om de uitvoering van elke sterilisatiecyclus te verkorten.
Zelfdiagnosesysteem Effectieve bescherming tegen schade.
304 roestvrij staalkamer kwaliteit Dit maakt het extreem duurzaam en esthetischer en getuigt van de hoge kwaliteit van het apparaat.
Dubbel deurslot Geavanceerde mechanische en elektronische deurbeschermingssysteem
Ingebouwde tanks voor schoon en gebruikt water Het zuivere waterreservoir is ontworpen voor gedistilleerd of gedemineraliseerd water, dat wordt gebruikt voor sterilisatie. De aanwezigheid van een tank voor gebruikt water betekent dat we niet contact opnemen met de externe container
bacteriële filter van hoge kwaliteit Alle 150 cycli verwisselbaar, filters zijn verkrijgbaar in onze shop.
Voldoet aan de internationale eisen. Gebruikt door professionals op vele gebieden.
Garantie 24 maanden garantie met de mogelijkheid van verlenging voor nog eens 12 maanden.

Technische gegevens:

Certificaten en normen CE 1023, ISO 13485, BS EN 13060:2014+A1:2018
Prestaties 1.75 KW
De spanning 230 V
De frequentie van de 50/60 Hz
Maximale bedrijfstemperatuur 137'
Maximale bedrijfsdruk 0,21-0,23 MPa
Druk op het ontwerp -0.1 / 0.27 MPa
Doeldruk van de veiligheidsklep 0.24 MPa (vereen)
De opendruk van de veiligheidsklep 0.24 MPa - 0.26 MPa
Programma van de gebruiker Alle parameters zijn
De tijdcontrole 4-60 min
Het drogen van de tijd 1-25 min
Vacuüm tijden 1 tot 10 keer
Automatische programma's - 134 graden uniform
- 134 graden Celsius universeel
- 121 graden uniform
- 121 graden Universeel
- een vacuumtest
- Bowie & Dick/Helix Test
Kamercapaciteit van de kamer 8 L
Externe afmetingen 64 cm x 44 cm x 36 cm
Afmetingen van de verpakking 73 cm x 52 cm x 43,5 cm
Afmetingen van de kamer 17 cm; diepte 29 cm
Materiaal van de kamer Roestvrij staal 304
Netto gewicht 35 kg
Gewicht met de verpakking 42 kg

122513

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Lafomed autoclaaf premium...

€ 1.852,00