Claresa UV/LED Gellak Make It Shine 4 - 5ml

Claresa UV/LED Gellak Make It Shine 4 - 5ml

€ 4,90
Exclusief belasting

CLARESA gellak Make it Shine Winter 2024

Stylisaties van kerstnagels hebben meestal één noemer: sprankelende deeltjes. Als je glanzende decoraties wilt toveren, kun je glitterpollen, gels of stickers gebruiken. Voor wie waarde hecht aan de eenvoud van verwerking of het uniforme patroon, is er een collectie van 7 kleuren hybride vernissen Claresa Make It Shine gecreëerd! Marineblauw, bruin, oranje, groen, rood en zilver zijn kleuren die duidelijk geassocieerd worden met de winter- en kerstseizoenen. Daarom heeft Claresa, met de nadruk op de klassiekers, een collectie gecreëerd die gebaseerd is op associaties die verband houden met deze magische tijd. Laat het stralen! 7 hybride lakken met glinsterende deeltjes die zowel perfect zijn aan de kersttafel als op het oudejaarsfeest.

Make it Shine 4 De diepe bordeauxrode kleur van rode wijn gecombineerd met delicate glitters zijn de perfecte combinatie die doet denken aan een glas rode wijn met flitsen van kerstversieringen erin weerspiegeld.

EIGENSCHAPPEN
probleemloos aan te brengen, zonder de nagelriemen te overspoelen
intense glans
perfecte dekking in 1 laag
veilig voor nagels en handen
blijft tot 3 weken zitten

GEBRUIK
Breng een dunne laag gekleurde hybride vernis aan op de eerder uitgeharde Claresa hybride basis en hard deze uit in een UV/LED-lamp. Sluit af met de Diamond top Claresa aan te brengen en uit te harden.

UITHARDTIJD
UV LED lamp 6 W - 2 x 45 sec.
UV LED-lamp 9 W - 2 x 45 sec.
UV LED-lamp 48 W - 30 sec.
UV LED-lamp 60 W - 15 sec.
UV-lamp 36 W - 120 sec.

143480

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Claresa UV/LED Gellak Make...

€ 4,90