Kessner Lab Hydraterende Premium Hoofdmassageborstel & Ampullen Set

KESSNER LAB Hydraterende Premium Hoofdmassageborstel & Ampullen Set

€ 23,95
Exclusief belasting

1. Premium hoofdhuid massage borstel
De hoofdhuidmassageborstel zorgt voor ontspanning en verlichting terwijl de microcirculatie in de hoofdhuid wordt verbeterd, wat resulteert in een betere voeding van de haarwortels en gezonder, sterker en sneller groeiend haar. De borstel is ideaal voor het verdelen van alle conditioners en shampoos. De borstel is gemaakt van transparant plastic. De massagemesjes zijn gemaakt van flexibel plastic en hebben afgeronde uiteinden, waardoor de massage zacht en aangenaam is.

Aanbevolen voor het verdelen van cosmetica
Lichtgewicht en handig
De massagestaafjes zijn gemaakt van flexibel, zacht plastic
Neemt weinig ruimte in
Verbetert de microcirculatie in de hoofdhuid
Het haar ziet er gezonder en sterker uit
Gebruiksaanwijzing: Borstel het haar van de aanzet tot de punten. Wanneer de borstel bij de haarwortel is, moet je de hoofdhuid masseren om de bloedcirculatie naar de hoofdhuid te verbeteren.
Resultaat: De hoofdhuidmassage helpt zeker om het uiterlijk en de conditie van het haar te verbeteren.

2 KESSNER LAB Prebiotische Ampullen voor hoofdhuid en haar 10 x 10 ml

HYDRATERENDE AMPULLEN VOOR HAAR EN HOOFDHUID
Ampullen voor droog en beschadigd haar. De samenstelling van de actieve ingrediënten is verantwoordelijk voor de intensieve hydratatie van de hoofdhuid. De aminozuursamenstelling van het product is vergelijkbaar met de Natural Moisturising Factor (NMF), waardoor de huid perfect wordt gevoed. De intensieve behandeling hydrateert de hoofdhuid en het haar effectief, maakt ze zacht en elastisch en voorkomt statische ophoping. We raden aan het product gedurende een langere periode te gebruiken om het effect van de cosmetica te observeren.

152156

Specifieke referenties

Commentaar (0)

KESSNER LAB Hydraterende...

€ 23,95