• Nieuw

KESSNER LAB Moisturising Ampullen voor Hoofdhuid en Haren 10 x 10 ML

€ 22,95
Exclusief belasting

KESSNER LAB is een innovatieve productlijn die geavanceerde cosmetica voor de hoofdhuid en het haar biedt. De ampullen en behandelingen spelen in op verschillende behoeften van gebruikers, zoals bijvoorbeeld het herstellen van de vochtbalans van de hoofdhuid, het versterken van het haar of het voorkomen van haaruitval, waardoor een uitgebreide en effectieve verzorging wordt gegarandeerd.

Effectieve moisturising voor hoofdhuid en haar

De vochtinbrengende KESSNER LAB Moisturizing Ampoules bieden effectieve verzorging voor de hoofdhuid en het haar. Ze zijn geschikt voor droog en beschadigd haar en regenereren en voeden het effectief. De ampullen zorgen voor intensief herstel vand de vochtbalans, geven het haar soepelheid en elasticiteit en verminderen de neiging tot opbouw van statische elektriciteit. Het aminozuurcomplex bootst de natuurlijke vochtinbrengende factor (NMF) na en zorgt voor voldoende hydratatie van de hoofdhuid, waardoor het haar wordt versterkt en haaruitval wordt verminderd.

De KESSNER LAB Moisturizing Ampoules hydrateren intensief en regenereren droog, beschadigd haar, waardoor het soepel en elastisch wordt. Dankzij het aminozuurcomplex versterken ze de hoofdhuid, verminderen ze haaruitval en voorkomen ze statische elektriciteit.

Voor het beste resultaat wordt regelmatig gebruik aanbevolen.
Eén verpakking bevat 10 ampullen van elk 10 ml.

Actieve ingrediënten:


Panthenol
Panthenol, ook bekend als provitamine B5, heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen en versnelt het regeneratieproces van de huid. Het dringt goed door in de huid en het haar, verbetert het vermogen om water te binden en ondersteunt een goede hydratatie van de cellen. Het stimuleert de haargroei en celvernieuwing en geeft het haar glans.

Betaïne
Betaine is een hydrofiele verbinding met een sterk hydraterend effect. Het beschermt de celmembranen en heeft een hoog vermogen om water te binden, waardoor het vochtinbrengende eigenschappen heeft. Het heeft ook een antistatisch effect en voorkomt dat het haar statisch geladen raakt.

Natrium PCA
Het natriumzout van pyrrolidoncarbonzuur is een van de sterkste bevochtigingsmiddelen dat water bindt en zo de huid hydrateert, verzacht en glad maakt. Het wordt ook gebruikt in haarverzorgingsproducten als een antistatische stof die statische elektriciteit voorkomt.
Natriumlactaat
Natriumlactaat is een krachtig vochtinbrengend middel en een van de belangrijke bestanddelen van NMF. Het verzacht de huid en houdt vocht vast, wat een positief effect heeft op de conditie van de huid. Het versterkt de structuur van huid en haar, verbetert hun elasticiteit en vermindert broosheid.

Natriumhyaluronaat
Hyaluronzuur vormt een film op het huidoppervlak die water bindt. Dit vermindert transepidermaal waterverlies (TEWL) en verbetert de elasticiteit van de huid.

150251

Specifieke referenties

Commentaar (0)

KESSNER LAB Moisturising...

€ 22,95