• Nieuw

KESSNER LAB Prebiotic Ampullen voor Hoofdhuid en Haren 10 x 10 ML

€ 22,95
Exclusief belasting

KESSNER LAB is een innovatieve productlijn die geavanceerde cosmetica voor de hoofdhuid en het haar biedt. De ampullen en behandelingen spelen in op verschillende behoeften van gebruikers, zoals bijvoorbeeld het herstellen van de vochtbalans van de hoofdhuid, het versterken van het haar of het voorkomen van haaruitval, waardoor een uitgebreide en effectieve verzorging wordt gegarandeerd.

Verzorging van de hoofdhuid en verbetering van de hoofdhuidmicrobiota
De speciale KESSNER LAB Prebiotic ampullen met prebioticum ondersteunen het herstel van de hoofdhuidflora en verminderen het risico op irritaties en ontstekingen. Ze zijn bijzonder geschikt voor de droge en gevoelige hoofdhuid en verlichten jeuk en roodheid. Regelmatig gebruik verbetert de conditie van het haar en versterkt de beschermende barrière van de huid, waardoor hydratatie en balans worden hersteld.
KESSNER LAB Ampullen met Prebiotic zijn de ideale oplossing voor mensen met een droge hoofdhuid en jeuk die de gezondheid van hun haar en hoofdhuid willen herstellen en de natuurlijke balans van de hoofdhuid willen behouden.

Voor het beste resultaat wordt regelmatig gebruik aanbevolen.
Eén verpakking bevat 10 ampullen van elk 10 ml.

Actieve ingrediënten:

Betaïne
Betaine is een hydrofiele verbinding met een sterk hydraterend effect. Het beschermt de celmembranen en heeft een groot vermogen om water te binden, waardoor het vochtinbrengende eigenschappen heeft. Het heeft ook een antistatisch effect en voorkomt dat het haar statisch geladen raakt.

Aloë vera bladsap
Aloë vera bladextract heeft een hydraterend, verzachtend en ontstekingsremmend effect, waardoor de huid minder rood wordt. Het voedt en regenereert de huid en het haar. Het is een antioxidant die het huidverouderingsproces, veroorzaakt door externe factoren, vertraagt.

Inuline
Inuline is een natuurlijk prebiotisch en hydraterend ingrediënt dat een film vormt op de huid die transepidermaal waterverlies (TEWL) vermindert. Het maakt de huid gladder, geeft glans, hydrateert en vetteert, waardoor huid en haar er beter uitzien. Het heeft een ontstekingsremmende en kalmerende werking.

Alfa-glucaan oligosacharide
Alfa-glucaan is een prebioticum dat de balans van het huidmicrobioom effectief herstelt en behoudt. Het versterkt de beschermende barrière van de huid, verhoogt de weerstand tegen invloeden van buitenaf en remt de groei van pathogene micro-organismen die roodheid, irritatie en andere huidveranderingen kunnen veroorzaken.

Phragmites Kharka-extract
Phragmites Kharka-extract verhoogt de hydratatie van de huid en hydrateert haar intensief.

150252

Specifieke referenties

Commentaar (0)

KESSNER LAB Prebiotic...

€ 22,95