• Nieuw

KESSNER LAB Caffeïne Ampullen voor Hoofdhuid en Haren 10 x 10 ML

€ 22,95
Exclusief belasting

KESSNER LAB is een innovatieve productlijn die geavanceerde cosmetica voor de hoofdhuid en het haar biedt. De ampullen en behandelingen spelen in op verschillende behoeften van gebruikers, zoals bijvoorbeeld het herstellen van de vochtbalans van de hoofdhuid, het versterken van het haar of het voorkomen van haaruitval, waardoor een uitgebreide en effectieve verzorging wordt gegarandeerd.

Effectieve therapie tegen haaruitval
De professionele KESSNER LAB Caffeine Ampullen met cafeïne zijn een intensieve behandeling tegen overmatige haaruitval. Cafeïne versterkt het haar bij de wortel, voedt de haarzakjes en voorkomt miniaturisatie van de haarzakjes. De speciaal op elkaar afgestemde formule werkt op verschillende niveaus en biedt een uitgebreide verzorging voor haar en hoofdhuid.
De KESSNER LAB ampullen bieden een meerfasige regenererende therapie die het haar vitaliteit geeft en tegelijkertijd haaruitval voorkomt. Bij regelmatig gebruik wordt het haar dikker, gezonder en glanzender.
Voor de beste resultaten wordt langdurig regelmatig gebruik aanbevolen.
Een verpakking bevat 10 ampullen van elk 10 ml.

Actieve ingrediënten:
Betaïne
Betaine is een hydrofiele verbinding met een sterk hydraterend effect. Het beschermt de celmembranen en heeft een groot vermogen om water te binden, waardoor het vochtinbrengende eigenschappen heeft. Het heeft ook een antistatisch effect en voorkomt dat het haar statisch geladen raakt.

Arginine
Als antistatische stof voorkomt arginine dat het haar statisch geladen raakt. Het maakt het haar gladder, verbetert de doorkambaarheid en voorkomt klitten. Het hydrateert, maakt de huid elastisch en verzacht irritatie.

Cafeïne
Cafeïne stimuleert intensief de bloedtoevoer naar de haarzakjes, wat de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de haarwortels bevordert. Dit versterkt ze en vermindert haaruitval. Het stimuleren van de bloedtoevoer naar de haarzakjes stimuleert ook de aanmaak van nieuw haar, waardoor de haardichtheid toeneemt. Het vermindert en vertraagt alopecia androgenetica.

Niacinamide
Niacinamide (vitamine PP) wordt gebruikt in producten voor verzwakt haar. Het verbetert hun structuur, verhoogt de elasticiteit en voegt glans toe. Het verbetert de bloedcirculatie in de hoofdhuid, versterkt de haarwortels en voorkomt zo haaruitval.

Tilia Tomentosa-extract
Zilveren linde-extract heeft een verzorgende werking op de huid en het haar. Het voorziet de huid van langdurig vocht, beschermt, maakt het haar glad, verbetert het volume en vermindert de neiging tot statische elektriciteit.

150253

Specifieke referenties

Commentaar (0)

KESSNER LAB Caffeïne...

€ 22,95